Skip to content

"STOGOI RESIDENCE" Owner of a concession Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-05-19 09:11:41
JSON

Tax Registration Number: L86805202Q
Administrators: Mezan Malaj
Scope: Aktivitet ne fushen e sherbimeve,hapja dhe menaxhimi i agjensive turistike,hoteleri e sherbime turistike,restorant,barkafe.Aktivitet ne fushen e ndertimit te objekteve te ndryshme publike e private.
Other Trade Names: "STOGOI RESIDENCE"
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 09/05/2018
District: Vlore
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 4 860 000,00
Shares: 1
Child Company: SHPËRDHAZA - ENERGJI, një shoqëri konçesionare me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 27.08.2015 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë për zbatimin e kontratës së konçesionit për hidrocentralin Kaçinar, me numër identifikimi biznesi NIPT L59517003U, me adresë në Lezhë, Kaçinar, Hidrocentrali Kacinar, Rrethi Mirditë, me administrator Kreshnik Malaj, me status aktiv. "STOGOI RESIDENCE" është ortak i kësaj shoqërie me 14.88% të kuotave të kapitalit. Sipas të dhënave të QKB deri më datë 19.05.2022
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Legal Cases: Më datë 18.06.2018, me vendim të ortakut të vetëm, u pezullua pa afat veprimtaria ekonomike e shoqërisë. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

Më datë 06.08.2018, me vendim të ortakut të vetëm, u aktivizua veprimtaria e shoqërisë. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.
Changes
Address:

Seat:
Vlore, Lagjja Uji i Ftohte, Rruga Murat Terbaçi, Nd.67,H.14,9405.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.05.2022
Statuti i shoqerise
Vendimi per pezullimin e aktivitetit e shoqerise 18.06.2018
Vendimi per riaktivizimin e aktivitetit te shoqerise 06.08.2018
Financial Documents: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -377 374,00
Worked By : A.Lala/L.Kanani