Skip to content

HEC Boronecit
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-08-23 12:22:42
JSON

Tax Registration Number: L91501016F
Administrators: Yauhen Haravik
Scope: Ndërtim Hidrocentrali; Prodhim dhe shitje energjie nga burime të rinovueshme.
Other Trade Names: HEC Boronecit
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 26/02/2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Bjellorusi, Gjeorgji
Initial Capital: 625 000,00
Shares: 3
Parent Company / Owner: DM Energy LLC, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, me numër identifikimi Nr. 405188130, me seli në Gjeorgji, Tbilisi, Vake-Saburtalo district, Tavkhelidze str. Bl. 1, apt. 206 (Sipas aktit të themelimit dhe statutit të shoqërisë “Hec Boronecit” shpk, datë 26.02.2019, të dorëzuar në QKB)

Subjekti juridik Hec Boronecit nuk ka regjistruar te dhena ne Regjistrin e Pronareve Perfitues
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Legal Cases: Më datë 24.04.2019, me vendim të administratorit të shoqërisë, u pezullua veprimtaria ekonomike tregtare e shoqërisë HEC Boronecit shpk. Statusi i shoqërisë kaloi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga Themistokli Germenji, Pallati Pegaso, Kati 7, Ap.30

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 06.01.2020
Statuti I shoqerise
Vendimi I administratorit per pezullimin e veprimtarise 24.04.2019
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala/L.Kanani