Skip to content

HEC BUGJON
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-09-13 14:27:35
JSON

Tax Registration Number: M01825024C
Administrators: Sose Marku
Scope: Financimi, projektimi, ndertimi, venia ne pune, administrimi, mirembajtjen e centralit hidroelektrik "Bugjon"; prodhimin, transmetimin, shitjen dhe tregtimin e energjise elektrike te prodhuar ne zbatim te kontrates se koncesionit ne formen "BOT" (ndertim-operim-transferim) per ndertimin e centralit hidroelektrik "Bugjon" Nr.2566 Rep. Nr.1220/3 Kol. date 14.12.2018 me Ministrine e Infrastruktures dhe Energjise, me Miratim Perfundimtar me Nr. 7372/2 date 15.11.2018.
Other Trade Names: HEC BUGJON
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 24/06/2020
District: Kamez
Country: 100000
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Kamez, Rruga Kembanat, Ndertesa Nr. 2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala