Skip to content

VIVA O
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-01-28 14:16:50
JSON

Tax Registration Number: M02215020T
Administrators: Ermal Osmënaj
Scope: Agjensi udhetimesh. Agjent ne sigurime. Shitje te paketave te udhetimit cdo gje perfshire, transport dhe akomodimin e programeve turistike e sherbime ne to. Shitje te biletave ajrore dhe detare pervete dhe per llogari te te treteve, si nepermjet sporteleve dhe nepermjet internetit. Aktivitete shkollimi dhe trajnimi si per nevojat e veta dhe te te treteve ne te gjitha fushat e turizmit. Sherbime taksi, sherbime transporti mallrash, transport pasagjeresh me minibuz dhe autobuz, organizime eventesh, marketing dhe promocion per vete dhe per trete. Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem bujqesore dhe industrial,,materjale ndertimi,materiale elektrike dhe hidraulike, pajisje elektronike, vajra lubrifikues, servis automjetesh.Tregtim import eksport me shumice dhe pakice i materialeve dhe pajisjeve elektrike, industrial, dhe elektro-shtepiake, pajisje dhe sisteme te impanteve te ngrohjes dhe ftohjes, kondicionere dhe impiante te cfaredolloji.Tregtim i te gjitha llojeve te mallrave ,mallrave,makinereve, pajisjeve, impianteve te ndryshme me natyre publike, kultutrore, sportive, bujqesore, industrial tregtare, automjeteve me goma dhe zinxhire te tipeve te ndryshme.Tregti te pajisjeve elektronike, kompjutera, kancelari, aksesore te ndryshem, tregtimi i materialeve elektrike, elektromotorr dhe transformatora dhe riparim i elektromotorrave dhe transformatorave. Projektim dhe instalim i pajisjeve industriale, elektroshtepiake, elektrike, sisteme te ngrohjes dhe ftohjes, kondicionere, mirembajtje dhe servis per materiale dhe pajisje elektrike jndustriale. Punime Lyerje, Suvatime, Gips.Ndertim objektesh.Tregtim i lendeve djegese,dru zjarri dhe solar.Sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit dhe komunikimit, mirembajtje e pajisjeve elektronike dhe kompjuterike, blerje shitje e pajisjeve elektronike e kompjuterike. Kryerje e te gjitha veprmtarive te tjera te fushes se teknologjise, elektronikes dhe informatikes. Sherbime ne fushen e pastrimit si dhe tregtim te produkteve te pastrimit. Kancelari. Materiale te mbrojtjes personale dhe materiale higjeno sanitare. Tregtime druri dhe Punime druri. Tregtim dhe punime xhami
Other Trade Names: VIVA O
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 08/10/2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga" URANI PANO" NR 6. Pallati Tirana Old Center

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 28.01.2022
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Worked By : L.Kanani