Skip to content

AUTO KRASNIQI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-05-06 09:48:42
JSON

Tax Registration Number: M02705203G
Administrators: Sokol Krasniqi
Scope: Tregti të automjeteve të përdorura. Servis automjetesh (a. Riparim dhe mirëmbajtje e pjeseve mekanike dhe të motorrit. b.Riparim dhe mirëmbajtje karrocerie. c. Riparim dhe mirëmbajtje impianti elektrik. ç. Riaprim dhe mirëmbajtje e gomave. d. Blerje dhe shitje e mjeteve dhe pjesëve të ndërrimit të tyre. dh. Mbledhje, depozitim ose shkatërrimin e mjeteve rrugore. Lyerje automjetesh. Shërbim për vendosjen apo errësimin e xhamave). Tregti pjesë këmbimi për automjete (të reja dhe të përdorura) dhe goma, pjesë këmbimi për kamiona të tonazhit të rëndë. Dhënie me qira të automjeteve. Mirëmbajtje, pastrim automjetesh (lavazh). Bar-kafe. Dhënie me qira pasuri të paluajtshme (ambjente pune). Tregti me pakicë vajra lubrifikante. Parkim privat (për automjete dhe kamione). Transport për nevojat e aktivitetit. Import-eksport. Dhe cdo aktiviteti tjetër të nevojshëm lidhur me objektin e veprimtarisë në përputhje me legjislacionit Shqiptar.Tregti te automjeteve te reja.
Other Trade Names: AUTO KRASNIQI
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 01/03/2020
District: Elbasan
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 3 000 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
VII.3.B.2 - Shitblerja e mjeteve rrugore me motor dhe/ose e rimorkiove te reja ose te perdorura
Changes
Address:

Seat:
Elbasan, Bradashesh, Rruga Elbasan-Tiranë km.5, zk.1258, pasuria nr.72/16.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Financial Documents: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 414 435,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:2 503 204,00
Worked By : L.Kanani / A.Baja