Skip to content

DOÇI 2020
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-05-25 12:50:35
JSON

Tax Registration Number: M09516301N
Administrators: Valentin Doçi
Scope: Germime, sistemime dhe punime te tjera me makineri. Transport mallrash.
Other Trade Names: DOÇI 2020
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10/09/2020
District: Fushë-Arrëz
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fushë-Arrëz, Rruga Nacionale Auto, Lagja "Nushaj" Pasurie 21, Zona Kadastrale 1656, Qyteti Fushe-Arrez

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 17.09.2020
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 24.01.2023
Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.05.2023
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Worked By : L.Kanani/ A.Baja