Skip to content

Albania Distribution Chemicals
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-05-25 10:01:47
JSON

Tax Registration Number: M11815028I
Administrators: Mamica Jançe
Scope: Ushtrimi i veprimtarise ne fushen e tregtimit te kimikateve te ndryshem, disifektanteve te trajtimit te ujit te pishem, reagente, kimikate lende e pare per prodhimin e detergjenteve, kimikate lende e pare ne industrine ushqimore, industrine e naftes. Tregtimi i ushqyesve dhe plehrave kimike per bujqesine, tregtine ushqimore dhe farmaceutike. Sherbimi i DDD ( Dezinfektim, Dezirtizim, Deratizim) Materiale dhe disifektante mbrojtese ndaj Covid19 dhe viruseve te ndryshem, prodhimin e kimikateve te ndryshem.
Other Trade Names: Albania Distribution Chemicals
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 14/06/2021
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Rruga e Kavajës, Buka SH.A, Nr. 8240, Njësia Nr.6.

Website:
www.adchem.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 10.09.2021
Akt themelim i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 25.05.2023
Kontrate Dhurimi Kuotash date 22.02.2022
Kontrate Dhurimi Kuotash date 06.09.2022
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 1 101 946,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:21 719 461,00
Worked By : A.Lala/A.Baja