Skip to content

Emerlinda Gjana
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-03-13 15:00:11
JSON

Tax Registration Number: M21421010C
Administrators:
Scope: Shitje kancelarie dhe paisje kompjuterike dhe elektronike
Other Trade Names: Itech Store albania
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 21/02/2022
District: Tirane
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Kati I pare ne pall nr 135 rruga"ALI DEMI'' 1003

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.03.2023
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Worked By : A.Baja