Skip to content

RAWAFED AL-TOROK SHQIPERI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-06-30 11:55:15
JSON

Tax Registration Number: M21817026D
Administrators: Ylli Driçi
Scope: Ndertime civile, ndertim dhe rikonstruksion rrugesh, kanalizimesh, veprimtari tregtare etj:
Other Trade Names: RAWAFED AL-TOROK SHQIPERI
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 13/06/2022
District: Tirane
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi; Arabia Saudite
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 2
Parent Company / Owner: I. RAWAFED AL-TOROK CONTRACTING CO, shoqeri e themeluar sipas ligjeve te Mbreterise se Arabise Saudite, me numer regjistrimi 1010202928 dhe adrese Al-Olaya Distrikt, Al Bashari, n.2252 Qyteti Riadh, 12222-507843 Arabia Saudite, Zip Postal 12222 Sipas Statutit te Shoqerise II. 2 T shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 29/03/2000 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT K01731001M, me adresë në Tirane, Rruga Asim Vokshi, Nd. 14, H. 4, Ap. 5, me administrator Artan Sako. Ortak te shoqerise jane Artan Sako dhe Dritan Troksi me 50% te kapitalit secili. Sipas të dhënave të QKB deri më date 30.06.2022

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 23.06.2022, terhequr nga QKB date 30.06.2022, Pronaret perfitues te subjektit RAWAFED AL-TOROK SHQIPERI zoterues te 25% te kapitalit e me teper, jane :

Artan Sako , shtetas shqiptar, i datelindjes 1972, pronar perfitues per 50% te kapitalit, pasi zoteron 50% te kapitalit te shoqerise meme 2 T, ndersa shoqeria 2 T zoteron 53% te kapitalit tek RAWAFED AL-TOROK SHQIPERI. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 17.06.2022.

Dritan Troksi , shtetas shqiptar, i datelindjes 1971, pronar perfitues per 50% te kapitalit, pasi zoteron 50% te kapitalit te shoqerise meme 2 T, ndersa shoqeria 2 T zoteron 53% te kapitalit tek RAWAFED AL-TOROK SHQIPERI. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 17.06.2022.

ABDULAZIZ ALARIFI , shtetas i arabise saudite, i datelindjes 1995, pronar perfitues per 60% te kapitalit, pasi zoteron 60% te kapitalit te shoqerise meme RAWAFED AL -TOROK CONTRACTING, ndersa shoqeria RAWAFED AL -TOROK CONTRACTING zoteron 47% te kapitalit tek RAWAFED AL-TOROK SHQIPERI. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 17.06.2022.

Type of Ownership: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Rruga Asim Vokshi, Ndërtesa Nr. 14, Hyrja Nr. 5, Apartamenti Nr. 4.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.06.2022
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues, terhequr 30.06.2022
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Baja