Skip to content

Ervin Paçi
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-07-21 10:16:12
JSON

Tax Registration Number: M22412019I
Administrators:
Scope: Projektim dhe mbikqyrje ne fushen e inxhinierise se ndertimit.
Other Trade Names: Studio EP
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 12/12/2022
District: Tirane
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane Rr.Tish Dajia , Pallati.7, AP.28,Kompleksi Kika i Ri ,Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 21.07.2023
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : P. Nikolli