Skip to content

MIDJ (ish "Melesin")
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-04-02 09:57:56
JSON

Tax Registration Number: M37523001G
Administrators: Leonard Konica
Scope: Aktivitet ne fushen e Bar -Restorantit. Sherbim i kuzhines tradicionale shqiptare, sherbim i kuzhines mesdhetare, produkte zgare etj. Aktivitet ne fushen Bar-Kafe. Shitje me pakice dhe shumice te produkteve ushqimore, pijeve si alkoolike dhe alkoolike. Konsulence - Organizim eventesh cattering. Organizim sherbime turistike te ndryshme, aktivitetesh kulturore.
Other Trade Names: MIDJ
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 17/01/2023
District: Korce
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Parent Company / Owner: Shoqeria "AG. TCC ", eshte shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e se drejtës shqiptare, themeluar me date 21/10/2015 me NUIS L52227046H me seli aktuale ne Tirane Njësia Bashkiake nr. 5, Rruga "Sami Frashëri", ndërtesa nr.3 (përballë shkollës 9-vjeçare "Edith Durham"., me administrator Festim Çela. Ortak i veteme i shoqerise eshte Artan Gaçi. (Sipas te dhenave te QKB deri me date 02.04.2024)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, depozituar në QKB date 10.02.2023, terhequr date 02.04.2024, Pronaret perfitues te subjektit “Melesin”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, është:

Artan Gaçi, shtetas shqiptar, i datelindjes 1969, pronar perfitues per 100% te kapitalit, pasi zotëron 100% të kapitalit të shoqërisë "AG, TCC" - shoqëri mëmë për "Melesin". Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 17.01.2023.

Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Korce Leskovik Rruga Faik Konica, Nd. 5, Njesia Administrative Leskovik, Bashkia Kolonje, Kodi Postar 7402

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 27.01.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues, date 27.01.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 02.11.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 02.11.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 02.04.2024
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 02.04.2024
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : P. Nikolli