Skip to content

Albania Duty Free Distribution
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: J91914004L
Administrators: Erjon Hastoçi
Scope: Ushtrimi i aktivitetit privat ne fushen e biznesit "Duty Free Shops",nepermjet importit te mallrave qe tregtohen ne kete rrafsh si parfume,kozmetike,aksesore te ndryshem,paisje elektronike,likerna dhe pije te ndryshme,cigare etj.Hapje dyqanesh ne territorin e Shqiperise perfshire aeroportet,portet,njesite ne zonat kufitare dhe trupin diplomatik te akredituar ne Shqiperi.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 02.10.1997
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 167 000 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njesia Administrative Nr. 2, Rruga Dervish Hima, Zona Kadastrale 8160, Nr. Pasurie 6/410+16, Hyrja Nr. 1, Ap. Nr. 6

Address:
TIRANE RINAS AEROPORT

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 15 371 204,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 21 872 754,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 38 665 634,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 189 275 726,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:368 826 807,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:375 106 398,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 343 398 909,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016