Skip to content

AMORETTE WINERY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-10 09:16:59
JSON

Tax Registration Number: L92403044T
Administrators: Destan Abaz
Scope: Prodhim, tregtim, pije alkoolike, verë, import, eksport të prodhimeve të veta dhe atyre që mund të sigurohen nga bartësi, import, eksport lëndësh të para e ndihmëse dhe nënprodukteve që rrjedhin nga përpunimi industrial i tyre.Shoqëria mund të hapë veprimtari të reja, të krijojë sipërmarrje të tjera, ose të marrë pjesë në sipërmarrje të tjera si brenda dhe jashtë vendit, pa cenuar objektin kryesor të veprimtarisë. Kurse të formimit profesional (trajnuese dhe kërkimore) për përgatitjen e studentëve në prodhimin e verërave, kultivimin dhe mbrojtjen e vreshtit, somelerisë dhe enoturizmit për enologji, vreshtari, someleri dhe enoturizëm.
Other Trade Names: AMORETTE WINERY
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 16.07.2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi, Finlande
Initial Capital: 243 820,00
Shares: 4
Parent Company / Owner: Jouni Lehtimaki Oy, shoqëri me përgjegjësi të kufizuar , e njohur si person juridik e pajisur me NIPT me nr.1095214-4, me seli në rrugën “Mikonkatu “12 A 28100 Pori , Finlandë dhe me përfaqësues ligjor Jouni Vesa Johannes Lehtimaki. (Sipas statutit të shoqërisë)
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Additions: Kapitali i shoqërisë është 2000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 07.02.2020.
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga e Kavajës,1023, Ish - Parku

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 23.01.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani