Skip to content

Jones Group Europe, LLC.
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-08-25 09:20:51
JSON

Tax Registration Number: M01920033C
Administrators: JAMES LOGAN JONES; JOHN GREGORY LORD; Laura Clark
Scope: Te siguroje sherbime konsulence, zgjidhje dhe produkte ne fushat e sigurise kibernetike, energjise, telekomunikacionit, inxhinierise, transformimit organizativ, çeshtjeve tregtare dhe politike.
Other Trade Names: Jones Group Europe, LLC.
Legal Form: Degë të Shoqërive të Huaja
Registered: 20.07.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Virxhinia, USA
Foreign Parent Company: JONES GROUP INTERNATIONAL, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e Virxhinias(Shtetet e Bashkuara te Amerikes), themeluar me 14.07.2011. (Sipas statutit të shoqërisë)
Type of Ownership: E Huaj
Number of Administrators: 3
Male/Female: Mashkull; Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Abdyl Frasheri", Kulla EGT, Pallati. 17/6, Kati 2, AP.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 13.01.2022
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani