Skip to content

SHTEPIA E MJALTIT
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-09-12 10:42:59
JSON

Tax Registration Number: M22321028D
Administrators: Enkelejd Haxhiu
Scope: Bletari, prodhimi dhe tregtimi i mjaltit dhe nenprodukteve te tij,import eksporti i mjaltit dhe nenprodukteve te tij , ofrimi i sherbimeve ne bletari per permiresimin e tyre dhe krijimin e kushteve optimale per prodhim. Rritje e prodhimit te produkteve te tjera te bletarise ne kushte sa me cilesore. Zhvillimi i agroturizmit me produktet bio te prodhuara ne zone. Import eksporti dh etregetimi i materialeve ndihmese ne procesin e prodhimit t emjaltit dhe nenprodukteve te tij si koshere etj... Importi - eksporti, shitja me shumice dhe pakice e produkteve tekstile, veshje te te gjitha llojeve. Shitja me shumice dhe pakice e mallrave industrial dhe ushqimore. Tregtimi i artikujve te ndryshem. Importi - eksporti shitja me shumice e pakice e pajisjeve elektrike, elektronike, lende te para per industrine, materiale ndertimi dhe hidrosanitare, pajisje zyrash kancelari, pjese kembimi, auto dhe makineri te cdo lloji, pajisje teknologjike etj Shoqëria mund të kryejë edhe aktivitete të tjera shtesë, me qëllim përmbushjen e veprimtarisë së saj kryesore në përputhje me legjislacionin
Other Trade Names: SHTEPIA E MJALTIT
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 16/11/2022
District: Kruje
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 1 000 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tirane, Automjet Mercedes Benz Sprinter me targe EV 776 TJ
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durres, Kruje, lagjia nr.2 , zona kadastrale 8621 , nr pasurie 5/346

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.09.2023
Statuti i Shoqerise
Financial Documents: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2022
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: -61 397,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:650 597,00
Worked By : L.Kanani