Skip to content

Gjini Construction
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-07-13 06:42:18
JSON

Tax Registration Number: M24312405R
Administrators: Leonard Gjini
Scope: Rikonstruksion dhe ndërtim objektesh civile, industrial dhe turistike. Ndërtim: rrugë, ujësjellësa, sisteme dhe rrjete hidraulike, Ndërtim vepra hidraulike dhe hidroteknike, thellimi/drenimi/mbrojtje, punime special ndërtimi. Mirëmbajtje rutinë rrugë dhe vepra publike. Menaxhim projekti, investim dhe zhvillim prone. Ndërtime struktura druri dhe metalike. Gërmim dheu, murembajtëse, stabilizim skarpate dhe përforcim dhera. Punime për prishjen e ndërtimeve. Punime nëntokësore, ura dhe vepra.
Other Trade Names: Gjini Construction
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 27/06/2022
District: Fier
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Divjake, Fshati Goriçaj, lagjja Ujesjellsi i Vjeter, rruga nacionale Pushimi i Shoferit-Gradishte,Km 2 , godine 1 kateshe me Nr.153

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.07.2022
Statuti i Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Baja