Skip to content

REAL FORTRESS PRIVATE LIMITED Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-10-20 14:33:45
JSON

NIPT: 201617063G
Administrator: Hu Wai Kwok
Objekti i Veprimtarisë:
Forma ligjore: Shoqeri e kufizuar nga kuotat
Viti i Themelimit: 22.06.2016
Rrethi:
Shteti ku vepron: Singapor
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT SHPK (TIA) ( Ish TIRANA AIRPORT PARTNERS SHPK (TAP)), nje shoqeri koncesionare me pergjegjesi te kufizuar, e themeluar me date 16.09.2004, me numer identifikimi ne regjistrin tregtar NIPT K51612012D, me adrese ne Durres, Nikel, RINAS, Aeroporti Nderkombetar Nene Tereza, Ndertesa e Administrates, me administrator JOACHIM CHRISTOPH CONSTANTIN DR.VON ALVENSLEBEN (Sipas te dhenave te QKB deri me date 20.10.2020)
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Te dhenat jane marre nga https://opencorpdata.com/sg/201617063G
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
61 Robinson Road, Robinson Centre, Singapore 068893

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala