Skip to content

A S L İNŞAAT TAAHHÜT VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-16 12:18:01
JSON

NIPT: 492870
Administrator: ABDULKADİR KART
Objekti i Veprimtarisë: 41.20.01-Ndërtimi i ndërtesave jorezidenciale (ndërtimi i ndërtesave që synojnë prodhimin industrial si fabrika, punishte, etj. Si dhe spitale, shkolla, hotele, zyra, dyqane, qendra tregtare, restorante, infrastrukture per sporte
41.20.02-Ndërtimi i banesave (ndërtimi i rezidencave të një familje, ndërtesa të banimit të shumë familjeve, rrokaqiejt, etj.) (Përveç ndërtesave prej druri)
42.12.01-Ndërtimi i hekurudhave dhe metrosë (përfshirë riparimin dhe mirëmbajtjen)
42.13.01-Ndërtimi i urave (përfshirë autostradat e ngritura)
42.13.02-Ndërtimi i tuneleve
42.21.03-Ndërtimi i linjave kryesore të ujit dhe tubacioneve të ujit, si dhe impianteve të trajtimit të ujit, impianteve të depozitimit të ujërave të zeza dhe stacioneve të pompimit (përfshirë sistemet e ujitjes (kanalet))
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/03/2003
Rrethi: Stamboll
Shteti ku vepron: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 15 314 000,00
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Kapitali i shoqerise eshte 1.300.000 lira turke dhe eshte konvertuar ne leke sipas kursit te kembimit te Bankes se Shqiperise ne daten 08.10.2021

Numri i sistemit qendror te regjistrimit (MERSIS): 0086-0072-7870-0016
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
GÜZELTEPE MAH.FATİH SULTAN MEHMET BLV.NO:6/20 EYÜPSULTAN, Stamboll

Akte. Tjetërsim Kapitali: Te dhenat e Dhomes se Tregtise Stamboll per shoqerine ASL INSAAT TAAHHUT VE SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, date 11.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala