Skip to content

Eco Park Group SH.P.K.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-06-18 07:28:24
JSON

NIPT: 810844432
Administrator: Lorik Fejzullahu
Objekti i Veprimtarisë: Transmetimi i energjisë elektrike. Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik. Prodhimi i energjisë elektrike. Shpërndarja e energjisë elektrike. Tregtia e energjisë elektrike. Prodhimi i gazit.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/12/2014
Rrethi: Gjakovë
Shteti ku vepron: Kosovë
Origjina e Kapitalit: Maltë
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 779 834,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “Frigo Food Solar” ltd, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuat, e themeluar dhe organizuar sipas ligjeve të Republikës së Maltës, ne numër identifikimi biznesi C83837 dhe me adresë në Level 3 (Suite No. 2943), Tower Business Centre, Tower Street, Swatar, Birkirkara, Matlë. (Burimi: The Open Database Of The Corporate World - https://opencorporates.com/companies/mt/C83837)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është i shprehur në euro në masën 47.570 (dyzet e shtatë mijë e pesëqind e shtatëdhjetë) euro, por është konvertuar në lekë sipas kursit zyrtar të këmbimit datë 18.06.2024: 100.48 ALL/EUR.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Madanaj rr. Qafa, p.n, Gjakovë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti i Regjistrit Tregtar Kosovar, ARBK datë 18.06.2024
Të dhënat e "Frigo Food Solar" ltd sipas OpenCorporates.com
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli