Skip to content

YDA Insaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-03-31 08:30:45
JSON

NIPT: 92203
Administrator: Cuneyt ARSLAN, Hamdi PINAR
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim dhe kontraktim, Zhvillim i Pasurive te Paluajtshme, aviacion (Menaxhim Aeroportesh), partneritet Publik-Privat (PPP), mjekësi dhe shëndetësi, energji, marketing dixhital, bujqësi, shërbime (Catering, Menaxhimi i Objekteve), Miniera, PVC, Prodhimi dhe teknologjia e Informacionit (IT).
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21.01.1993
Rrethi: Ankara
Shteti ku vepron: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 964 500 000,00
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Huseyin ARSLAN, Cuneyt ARSLAN, VEYSEL TEKİN, AHMET HAMDİ GÜVENÇ, Michael Raymon Keith DAVEY, Mehmet BARCA, Hamdi PINAR
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Me date 05.03.2021, Ministria e Infrastruktures dhe Energjise ka njoftuar se bashkimi i perkohshem i operatoreve Mabco Constructions SA of Matebex Group / NUIS: CHE – 101.624.994, YDA Insaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi / NUIS: 92203 dhe 2A Group sh.p.k. / NUIS: 810846800, me vlerë investimi prej 104,310,500 Euro eshte shpallur fitues per dhenien me koncesion/partneritet publik privat për projektimin, ndërtimin, operimin, mirëmbajtjen dhe transferimin e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)

*Kapitali i shoqerise eshte 75.000.000 TRY (lira turke) dhe eshte konvertuar ne leke sipas kursit te kembimit te Bankes se Shqiperise ne daten 29.03.2021.

Te dhenat e marra nga faqja zyrtare e shoqerie https://www.yda.com.tr/
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kizilirmak Mahallesi Dumlupinar Bulvari No: 9A900 Cankaya, Ankara

Faqja Web:
https://www.yda.com.tr/

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare: Raporti vjetor 2020 per YDA Insaat Sanayi
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala