Skip to content

Yakupoglu Tekstil Ve Deri Sanayi Ticaret A.S
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-01-28 11:31:50
JSON

NIPT: 9290313472
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim kepucesh.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 07.06.2005
Rrethi: Ankara
Shteti ku vepron: Turqi
Lloji i pronësisë: E Huaj
Të punësuar: 27
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Te dhenat jane marre nga: https://www.emis.com/php/company-profile/TR/Yakupoglu_Tekstil_Ve_Deri_Sanayi_Ticaret_AS_en_3314493.html

Tender i fituar nga YAKUPOGLU TEKSTIL VE DERI SAN. TIC. AS A. VEDAT YAKUPOGLU (si pjese e bashkimi operatoresh)

Blerje dhe shpërndarje e uniformave dhe këpucëve të Policisë së Shtetit.
Fondi limit: 2.800.347.570 Lekë (pa TVSH).
Shumatorja e çmimeve për njësi është: 21.982.366 Lekë (pa TVSH), ku përfshihet:
Shumatorja e cmimeve për njësi të artikujve të veshjeve dhe këpucëve është: 488.141 Lekë (pa TVSH) Shumatorja e cmimeve për njësi të zërave të sistemit elektronik të shpërndarjes së uniformës dhe këpucëve është: 21.494.225 Lekë (pa TVSH)

Operatore konkurrues ishin:

a) Genç Taahhut Giyim Tekstil Insaat San. Ve Tic. Ltd. Sti. ( Shumatorja e çmimeve për njësi e ofruar: 133,480 Lekë);
b) Kapko doo dhe Odjeca doo dhe Galko doo dhe Jelen professional doo dhe Galeb d.d dhe OpenTech consulting & Services SHPK ( Shumatorja e çmimeve për njësi e ofruar: 446,667 Lekë);
c) D&E SHPK dhe SUMMER CONF. s.r.l dhe LOVERS s.r.l dhe YAKUPOGLU TEKSTIL VE DERI SAN. TIC. AS A. VEDAT YAKUPOGLU. ( Shumatorja e çmimeve për njësi e ofruar: 319.966 Lekë).

Fitues eshte shpallur bashkimi i operatoreve D&E SHPK - SUMMER CONF. s.r.l-LOVERS s.r.l - YAKUPOGLU TEKSTIL VE DERI SAN. TIC. AS A. VEDAT YAKUPOGLU, me oferte fituese 319 966 leke (Shumatore e çmimeve për njësi të ofruar)
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Havalimani Yolu 20. Km, Akyurt, Ankara 06750, Turqi

Faqja Web:
http://www.ydsboots.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Te dhenat per shoqerine YAKUPOGLU TEKSTIL VE DERI SANAYI TICARET A.S, date 17.12.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala