Skip to content

DELOITTE ALBANIA SH.P.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-13 16:13:44
JSON

NIPT: J62329003N
Administrator: Albana Shahu, Ahmed Hassan, Olindo Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Kontabilitet, mbajtje llogarish e pasqyrash financiare dhe veprimtari auditimi. Aktivitete konsulencë të biznesit dhe menaxhimit. Aktivitete të vlerësimit të aseteve e biznesit. Aktivitete ligjore. Aktivitete të tjera biznesi.
Emërtime të tjera Tregtare: DELOITTE ALBANIA SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/10/1996
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 10
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: DELOITTE CENTRAL EUROPE HOLDING LIMITED (Ish DTCE HOLDINGS LIMITED), një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, organizuar sipas ligjeve të Republikës së Qipros, me seli në Eftapaton Court, 256 Archibishop Makarios, III Aveunue, 3301 Limassol, Qipro, me numër regjistrimi 84799, përfaqësuar nga administratori i saj Z. Thomas Flanagen (Sipas marrëveshjes për blerjen e kuotave, datë 05.01.1999).
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: DELOITTE LEGAL, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 22.05.2017 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L71723007F, me adresë në Tiranë, Rruga Faik Konica, Ndertesa Nr.6, Hyrja Nr.7, 1010, me administrator Jan Spacil, Sabina Lalaj dhe Kreshnik Robo. DELOITTE ALBANIA SH.P.K zotëron pronësinë e 100% të kapitalit të kësaj shoqërie (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 18.04.2020)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: 2M/1F
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X.2.A - Ndërmjetësim në tregun e punës
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Elbasanit", Pallati poshte Fakultetit Gjeologji -Miniera.

Adresa:
Tirane, Rruga Stavro Vinjau, Nd.2, H.9, Ap.6, Njesia Administrative Nr.2, 1010
Tirane, Preze FUSHE PREZE "Tirana Business Park", Fushe Preze
Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga Brigada 8, Pallati Teknoprojekt, Hyrja 2, Ap. 1
Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga Brigada 8, Godina Nr. 16, Hyrja 2, Ap. 16

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 13.01.2022
Akti i themelimit
Marreveshje per blerjen e kuotave 05.01.1999
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime shpjeguese te PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 85 698 114,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 85 475 210,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 95 974 165,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 73 876 500,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 30 570 731,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -33 793 343,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -13 166 605,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 15 390 031,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 33 181 273,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:902 422 766,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:884 814 245,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:699 403 251,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:743 744 126,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:737 369 806,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:443 841 189,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 363 862 579,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 328 456 269,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 312 186 513,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala