Skip to content

TEMPO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-01-21 15:11:40
JSON

NIPT: J64103422D
Administrator: Ilir Shkurti
Objekti i Veprimtarisë: Objekt veprimtarie transport udhetaresh me autobus dhe servis te autobusave te shoqerise. Transport nderkombetar i udhetareve dhe agjenci turistike.
Emërtime të tjera Tregtare: TEMPO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.01.1995
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1) Fier, Lushnje, Autobuz Tip Marka Bova me targe AA 194 RC.
2) Fier, Lushnje, Autobus Tipi Bova, Targe AA466CY.
3) Fier, Lushnje, Autobuz marka Bova me targe AA 691 DS.
4) Fier, Lushnje, Autobus Tipi Scania, Targe AA552AT.
5) Fier, Lushnje, Autobus Tip Marka Scania, me Targe AA 941 PT
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.1 - Transport rrugor ndërkombëtar i udhëtarëve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lushnje, Lagjja Çlirimi,rruga e fabrikes se tullave, godine 1 kateshe,20m prane Stacionit te Pompave.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.01.2021
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 165 049,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 394 203,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 545 855,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 175 979,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 198 742,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 256 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 279 221,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 215 359,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:3 696 044,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:3 470 503,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:3 195 490,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 896 067,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 478 941,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 672 860,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 501 735,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 4 147 847,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala