Skip to content

N94 (Ish NDERTUESI) Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-25 10:35:01
JSON

NIPT: J66828210D
Administrator: Arlind Deromemaj
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e studimeve, projektimit dhe ndertimit, prodhimi dhe tregetimi i materialeve te ndertimit. Kompletim ne instalime, punime restaurimi, etj. Hapje e shkollave dhe kopshteve private. Prodhim dhe shitje asfalto-betonesh dhe nenproduktet e tyre. Tregeti me shumice e pakice te materialeve te ndryshme, shitje me pakice karburante, etj.Tregti me shumice e kafshve te gjalla, prodhim , iport - eksport kermilli.Sherbime pastrimi , gjelberimi te zonave urbane.Administrimi dhe mbikqyrja e banesave sociale dhe te bonusit te strehimit.Agjensi Turistike, dhenie dhe marrje automjetesh me qera.
Emërtime të tjera Tregtare: N94 (Ish NDERTUESI)
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29.09.1995
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: ALMARINE, nje shoqeri koncesionare me pergjegjësi te kufizuar, e themeluar me date 10.06.2016 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT L61911014C, me adrese ne Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga "Donika Kastrioti'', Pallati 14, Ap. 4E, me administrator Ramadan Mazreku. N94 shpk zoteron 13% te kapitalit te kesaj shoqerie (Sipas te dhenave te QKB deri me date 28.05.2021)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Lagjja " Osman Haxhiu"Rruga "Vaso Pasha"godine 4 kakteshe kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 28.05.2021
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi kuotash kapitali 28.10.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 974 433,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 136 633,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 18 141 654,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 722 173,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 211 866,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 661 142,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 337 594,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 087 128,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:49 384 994,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:67 683 345,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:93 176 004,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:30 285 073,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:37 988 443,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 30 607 222,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 63 009 683,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 35 200 869,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala