Skip to content

BAJRAKTARI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-18 11:34:37
JSON

NIPT: J68212708T
Administrator: Kadri Bajraktari
Objekti i Veprimtarisë: Ndertime civile, industriale, banesa, rruge, infrastruktur etj. Prodhim, perpunim i materialevete industris se rende dhe te lete, ushqimor me shumice e pakice, transportim, magazinim dhe shperndarje e mallrave dhe materialeve, investime ne fushat, ndertim, komunikacion, tregeti, sherbime te tjera, kafene-restorant, salla lojrash, perfaqesim, ndermjetesim, tranzitim te mallrave dhe te sherbimeve, marketing etj.
Emërtime të tjera Tregtare: BAJRAKTARI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/06/1994
Rrethi: Malesi e Madhe
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Koplik

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.11.2021
Statuti i Shoqerise
Kontrate e dhurimit te kuotave date 10.09.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -1 913 152,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -4 146 778,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -548 811,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 7 199 854,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -415 055,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -622 627,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 432 611,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 757 142,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 925 545,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 9 570 462,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 4 748 430,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:4 868 610,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:4 164 834,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 706 643,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:39 232 595,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 344 650,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:4 694 384,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 21 649 501,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 33 580 942,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 11 628 052,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 91 077 178,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 53 510 275,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani