Skip to content

MEDI - TEL (Ish ALBITEL 1)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-10 15:06:56
JSON

NIPT: J71519004W
Administrator: Anastas Peçini, Ervin Kristo
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti e sherbime ne fushen e mjekesise,stomatologji,reagent,kitevediagnostikuese,impeks,pastrim higjenizim te ambjenteve spitalore,urbane,grumb,transportimin e perpunim(me djegie, sterilizim, dizifektim) te gjitha llojeve te mbetjeve spitalore edhe ato anatomike,klinikave mjekesore e stomatologjike fatmaceutikejab.mjekesore e mbetjeve urbane.Import-eksport paisje mjete,per kriminalistiken,per survejimin,e ne fushen e stervitjes e pergatitjes te forcave te ushtrise e te rendit,si dhe te materialeve e paisjeve te logjistikes.Depo farmaceutike,import-eksport ilace.Tregetim me shumice i barnave per njerez. Ndertime. Sherbime nderhyrese higjeno-shendetsore per dezinfektim, deratizim, dezinsektim.
Emërtime të tjera Tregtare: MEDI - TEL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/02/1997
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 465 000 000,00
Numri i pjesëve: 46 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Kashar, Wolkswagen me targe: AA 771 PN
Tirane, Kashar, Furgon Renault FLBC TRAFIC DCI 100, Targa AA 855 GT
Tirane, Mjeti marka Citroen me targë AA511VC
Tirane, Kashar, Ford Transit me targe AA 186 MN
Tirane, Kashar, MEZEZ Automjeti marke Mercedes Benz 413 CDI me targe AA 327 TE.
Tirane, OPEL BF 25 CAMBIO Targa TR 5209 T
Tirane, Kashar, Automjet Ford me targe AA 697 IZ
Tirane, ATP WOLKSWAGEN 2 K CADDYY Targa TR 8093 U
Tirane, Mjeti marka Mercedes Benz Vito 115 CDI me targe AA712RY
Tirane, Kashar, KASHAR Mjeti tip Citroen AA032JZ
Tirane, Citroen Jumper Targa AA 056 GH
Tirane, Kashar, Automjet tip Mazda me targe AA 479 LI
Tirane, Kashar, Automjet me Targe AA 160 PX
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.5 - Leje mjedisore
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
II.8.A - Shërbime ekspertize higjeno-shëndetësore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, MEZEZ, Autostrada Tiranë-Durrës, Km.1, Rruga Vidhegjatë, Ndërtesa Nr. 18, Zona Kadastrale Nr.2679, Nr. pronësisë 41/1/16/2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 10.02.2022
Akti i themelimit dhe statuti
Kontrate shitblerje kuotash 04.01.2006
Kontrate shitblerje kuotash 08.10.2003
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 20.04.2009
Vendimi i ortakut te vetem per zvogelimin e kapitalit 20.11.2013
Vendimi i ortakut te vetem per zvogelimin e kapitalit 02.11.2014
Vendimi i ortakut per zvogelimin e kapitalit 20.12.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese per PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 23 187 781,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 39 054 678,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 62 617 770,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 54 738 212,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 52 435 420,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 34 964 546,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 29 160 812,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 344 697,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 035 543,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 227 317 409,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:63 106 844,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:88 901 608,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:106 126 314,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:101 370 949,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:109 538 354,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:82 348 037,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 64 882 708,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 43 451 230,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 37 165 828,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 631 020 137,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala