Skip to content

ARCHIMED INTERNATIONAL Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-29 14:24:49
JSON

NIPT: J71931003R
Administrator: Ardian Asllani
Objekti i Veprimtarisë: Projektim. Ndertim. Konsulence ne fushen e ndertimit. Shitje, apartamente, dyqane , vila , troje etj. Dhenie me qera, apartamente, dyqane, vila, troje etj. Vleresim pasuri te patundeshme.
Emërtime të tjera Tregtare: ARCHIMED INTERNATIONAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/10/1996
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: HEC GOMSIQE, nje shoqeri koncesionare me pergjegjesi te kufizuar, e themeluar me date 09/10/2009 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT K92213011R, me adrese ne Tirane, Rruga e Dibres, Qendra e Biznesit Observator, Prane Selvise, Kati XII, me administrator Rreoland Jegeni. Ortaket e shoqerise jane: SIGERS (20%) dhe ROEN Company (51%) dhe ARCHIMED INTERNATIONAL (10%). Shoqeria eshte e pezulluar (Sipas te dhenave te QKB deri ne daten 29.04.2022)

GAIA, nje shoqeri me pergjegjësi te kufizuar, e themeluar me date 05/10/2020 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT M02207010S, me adrese Tirane, Rruga Urani Pano, Ndertesa nr. 5, Hyrja 8/1, Ap. 19, me administrator Durim Kraja. ARCHIMED INTERNATIONAL zoteron 14% te kapitalit te kesaj shoqerie (Sipas te dhenave te QKB deri me date 29.04.2022)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Urani Pano, Ndertesa Nr.5, Hyrja 8/1, Ap.19

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 29.04.2022
Akti i themelimit dhe statuti
Kontrate shitje date 31.10.1997
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 900 721,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 113 411,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 6 638 813,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 775 121,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 8 620 417,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 944 576,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 944 542,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 962 356,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 9 711 778,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:69 023 305,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:105 896 810,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:129 094 061,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:67 471 840,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:128 787 673,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:95 716 132,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 37 203 167,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 61 966 990,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 202 491 277,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala