Skip to content

ERSI/M (Ish ERSI)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-03 09:13:40
JSON

NIPT: J98624803O
Administrator: Gëzim Goxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e projektimit e zbatimit si: - ndërtime civile, industriale, turistike, kanalizime e vepra të tjera hidroteknike, rruge, ura e vepra arti, rikonstruksione të ndryshme, veshje fasadash. Prodhim e tregtim materialesh inerte e materiale të tjera ndërtimi, import eksport. Shtesën e objektit të shoqërisë në fushën e mbikëqyrjes, kolaudimit, projektimit e supervizionit në fushën e ndërtimit, vlerësime të pasurive të paluajtshme. Kontrollin dhe inspektimin e enëve nen presion.
Emërtime të tjera Tregtare: ERSI/M
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.12.1999
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, BALLSH 5 SHKURTI

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 03.09.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 6 057 857,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 493 676,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 998 963,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 371 409,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 371 409,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 506 515,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 049 943,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 938 665,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:11 715 930,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:5 530 175,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:7 182 787,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:14 116 101,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:6 507 742,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 953 201,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 105 744,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 578 026,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala