Skip to content

VALU ADD MANAGEMENT SERVICES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-08-30 08:36:27
JSON

NIPT: K01510012I
Administrator: Kristin Lia Giantris
Objekti i Veprimtarisë: Tregti e pergjithshme mallrash: dhe sherbimesh te tilla si asistence teknike dhe drejtim profesional, ne aplikimin e zgjidhjeve te reja, te provuara per rritjen e produktivitetit dhe uljen e kostos se sherbimeve publike ne identifikimin e problemeve dhe rekomandimin e ndryshimeve per realizimin e permiresimeve dhe uljen e kostos. Studime dhe Projektime ne fusha te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: VALU ADD MANAGEMENT SERVICES
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/08/1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: USA
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, PJETER BOGDANI 39/1

Faqja Web:
http://valu-add.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 30.08.2021
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi date 29.03.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 325 704,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -2 357 138,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 285 837,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -5 597 954,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -8 909 860,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 37 639 279,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 11 505 609,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 356 953,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -4 019 456,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:9 186 667,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 984 486,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:11 672 688,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 711 167,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 317 988,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:84 340 073,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 24 296 994,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 11 043 446,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 1 416 833,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala