Skip to content

FLORIFARMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-07 08:11:50
JSON

NIPT: K08002506W
Administrator: Frangë Marku
Objekti i Veprimtarisë: Import, blerje me pakicë dhe me shumicë të mallrave farmaceutike, higjenosanitare, optike, dentare, kozmetike, veterinare, ushqimore, dietike, etj. Tregtim artikuj për fëmijë si biberonë ushqyes, shishe biberoni, lodra për fëmijë etj. Tregtimi i këtyre mallrave me pakicë dhe me shumicë ushqimore, dietike, higjenosanitare, optike, dentare, kozmetike, veterinare etj. Agjensi turistike, autoshkolla, kurse kompjuteri, shkolla e çerdhe private; organizim aktivitetesh artistike, sportive, turizëm.
Emërtime të tjera Tregtare: FLORIFARMA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.10.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 57 900 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia bashkiake nr 9, rruga Jordan Misja, kulla nr 4, kati perdhe, prane Hipotekes

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 41 080 089,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 17 912 267,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 11 421 033,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 13 540 090,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 10 157 915,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:441 909 210,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:377 948 862,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 341 124 840,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016

Punuar Nga : A.Baja