Skip to content

KRISTALINA.KH
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-08 08:52:13
JSON

NIPT: K11501002D
Administrator: Kadri Hykaj
Objekti i Veprimtarisë: Shtepi botuese, shtypshkronje, prodhim librash artistike, libra shkollore, regjistra, formulare, fletepalosje, punime me vlere, dosje, kuti arkivi, revista, punime me numerator, blloqe, libreza, etiketa, punime me element sekret. Ka rrjet te shperndarjes se librit ne qytetet kryesore te vendit, promovim librash, materiale promocionale.Stilolapsa me logo, Usb me logo, çanta me materiale te ndryshme, topa me dizajne te ndryshme, flamuj, kapele, jasteke, çadra me logo, stenda te llojeve te ndryshme pa asnje kufizim, byzylyke promocionale te llojeve dhe materialeve te ndryshme, kancelari te ndryshme pa kufizim, aktivitete ne fushen e reklames dhe turizmit. Hoteleri, organizim aktivitete dhe evente promocionale dhe te tjera pa kufizim, shitje blerje makineri dhe pajisje ne fushen e shtypit, shitje blerje pasuri te paluajtshme. Kuti dhe dosje speciale per ruajtje dokumentash arkivor te perhershem, RHK. Letra speciale dhe lende te pare per restaurim letre.
Emërtime të tjera Tregtare: KRISTALINA.KH
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/11/2000
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 28 400 000,00
Numri i pjesëve: 28 400
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, LORD BAJRONI -LAPRAKE

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.12.2021
Statusi fillestar i shoqerise dhe dokumenta te ndryshem
Statuti i Shoqerise
Vendim i ortakut te vetëm per rritjen e kapitalit date 05.11.2007
Vendim i ortakut te vetëm per rritjen e kapitalit date 24.06.2010
Vendim i ortakut te vetëm per rritjen e kapitalit date 17.06.2013
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 5 781 966,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 4 467 403,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 892 559,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 346 328,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 354 024,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 567 537,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 665 868,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 12 320 875,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 7 412 889,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 5 813 487,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 6 255 694,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 5 066 280,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:99 826 049,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:112 533 644,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:85 494 198,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:63 467 097,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:74 808 846,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:92 593 002,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 85 111 281,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 132 718 558,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 77 025 238,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 83 618 353,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 65 240 491,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 30 340 845,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani