Skip to content

NUSHI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-04-30 10:15:25
JSON

NIPT: K13909401G
Administrator: Vangjel Nushi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë Karburantesh dhe nënprodukteve të saj, bar kafe.
Emërtime të tjera Tregtare: NUSHI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.01.2001
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lushnje, Lagjja Gafur Muço,rruga Vath Korreshi, Godine 1 katëshe me Nr.pasurie 15/68, zone kadastrale me Nr.8572.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 30.04.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 788 977,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 159 889,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 148 206,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 923 145,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 183 046,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 549 571,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 8 848 961,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 7 132 281,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:94 851 434,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:98 629 647,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:87 867 887,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:80 719 033,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:102 992 206,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 152 790 712,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 184 849 993,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 151 602 999,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala