Skip to content

GLAVENICA (Ish Alba)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-06 10:46:09
JSON

NIPT: K17710805A
Administrator: Jona Baraj
Objekti i Veprimtarisë: Projektime dhe zbatime per punime te ndryshme ndertimi, tregtim materiale ndertimi, mallra te ndryshme industruiale. Arsim jo publike. Grumbullim, transportim i mbetjeve inerte dhe dherave jo te rrezikshme nga ndertimet dhe prishjet.
Emërtime të tjera Tregtare: GLAVENICA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/11/1994
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 400 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier, Automjeti me targë AA 800 UB
Fier; MALLAKASTER, Ballsh, Kamion me Targë AA 458 BM
Fier, MALLAKASTER, Ballsh, Autoveturë me Targë AB 432 BB
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Ballsh, Lagjja "5 Shkurti", Bulevardi "4 Heronjtë", godina nr.2, apartament nr.3, kati 4

Adresa:
Tiranë, Rruga "Ndre Mjeda", Ndertesa 14, 2 Hyrja 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 06.07.2022
Akti i themelimit
Kontrate shitblerje e kuotave 29.05.2018
Deshmia e trashëgimisë ligjore date 08.04.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 7 574 685,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 5 901 784,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 334 867,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 5 844 672,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 504 779,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 363 042,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 389 593,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 691 364,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 095 343,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:171 723 324,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:142 381 724,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:106 148 167,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:153 009 156,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:69 370 799,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:38 428 903,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 20 043 992,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 29 314 231,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 34 183 806,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja