Skip to content

GEOSAT GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-04 10:09:28
JSON

NIPT: K21624005I
Administrator: Majlinda Haloçi
Objekti i Veprimtarisë: Projektime dhe ndërtime, topografi dhe kërkime gjeologjike, tregtim materialesh ndërtimi. Investime. Studime VNM, studime ambiental ne te gjitha fushat. Supervizione rrugesh, ndertesa civile industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: GEOSAT GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25.03.2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 105 000 000,00
Numri i pjesëve: 105 000
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, DESHMORET 4 SHKURTIT PLL RI 19

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 04.10.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Vendimi i ortakut per zmadhimin e kapitalit 20.09.2017
Kontrate shitje kuotash 28.08.2012
Kontrate shitje kuotash 09.12.2005
Kontrate shitje kuotash 26.06.2006
Kontrate shitje kuotash 21.11.2007
Kontrate shitje kuotash 12.04.2005
Kontrate per transferimin e pjeseve te kapitalit 22.11.2005
Kontrate shitje kuotash 27.08.2019
Kontrate shitje kuotash 27.11.2014
Vendimi i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit 12.07.2010
Vendimi i asamblese se ortakut per zmadhimin e kapitalit 21.09.2009
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 10 070 550,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 27 549 855,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 25 432 898,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 388 241,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 12 739 988,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 20 492 406,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 33 193 507,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:52 068 635,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:97 054 822,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:155 851 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:49 007 575,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 54 087 269,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 156 053 329,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 59 483 970,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala