Skip to content

JUBICA.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-03 13:56:30
JSON

NIPT: K26529001I
Administrator: Ndoc Kulla
Objekti i Veprimtarisë: Sipermarrje ndertimi te objekteve te ndryshme, prodhime te materialeve te ndertimit ,tregtim te materialeve te ndryshme te ndertimit ,import eksport te mallrave te ndryshme. Te kryeje te gjitha operacionet bankare si depozitime, kreditime, te realizoje kontrata, marreveshje, ortakeri, shoqeri te perbashketa me persona fizike dhe juridike Shqiptare ose te huaj, import eksport, tregtim i artikujve te ndryshem, te pjeseve te kembimit te makinerive te ndryshme, te paisjeve, te vajrave lubrifikante. Mirembajtje rutine dhe dimerore me performance te rrugeve. Sinjalistike dhe siguri rrugore.Grumbullim, ruajtje, transport te mbetjeve urbane, inerte etj.
Emërtime të tjera Tregtare: JUBICA.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/01/1994
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 185 592 000,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, AA 917 NZ, Borepastruese DAIMLER BENZ, viti 1991 Portokalli
Tirane, AA 192 OL, Kamion DAIMLER BENZ, viti 1999 Portokalli
Tirane, ABR 901, ZANH PLATFORM, viti 1995
Tirane, AA 697 RT, Borepastruese DAIMLER BENZ, viti 1978 Portokalli
Tirane, AA 438 MV, Borepastruese DAIMLER BENZ, viti 1991 Portokalli
Tirane, AA 405 DX Fiat Panda
Shkoder, AA 237 LD, Kamion, Iveco Magirus, ngjyre e bardhe
Shkoder, AA 350 LO, APV Iveco Magirus Stralis, ngjyre e bardhe
Shkoder, AA 683 AF, Mercedes Benz, Kamion, Portokall
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Rruga Luigj Gurakuqi, Kuklej, nr 108

Adresa:
Tirane, Rruga Sami Frasheri Nr.39, Pallati 19, kati.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.06.2022
Akti i themelimit
Kontrate shitje kuotash kapitali 26.06.1996
Akt shitje kapitali 20.01.2009
Vendim i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit 16.07.2009
Vendimi i ortakut per zmadhimin e kapitalit 16.06.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat Financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Shenimet Shpjeguese te PF 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 22 613 570,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 26 462 546,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 21 563 717,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 29 176 437,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 17 349 142,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 45 553 524,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 58 633 857,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 63 048 285,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 10 889 825,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 57 330 978,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:270 087 578,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:346 516 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:229 947 573,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:282 425 552,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:183 037 896,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:373 517 832,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:533 587 642,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 270 934 824,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 97 002 854,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 221 842 339,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja