Skip to content

GENTIAN HORIETI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-04-12 10:12:04
JSON

NIPT: K31427013J
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Import export, tregeti shumice pakice artikuj te ndryshem jo ushqimore. Tregti dhe furnizim me shumice dhe pakice i bojrave te ndryshme, materiale e paisje elektrike, mekanike, elektronike, hidraulike, produkte ndertimi, veshmbathje pune, paisje dhe materiale per mbrojtje dhe sigurine ne pune, artikuj industriale dhe jo industriale. Prodhim te bojrave dhe amballazhime te tyre si dhe sherbime te ndryshme.Punime duralumini. Metrazhe dhe perde. Import/Eksport te materialeve dhe paisjeve te dezinfektimit si dhe ofrimi i sherbimit te dezinfektimit te ambienteve te ndryshme. Sherbime marangozi, rrashinimi etj.
Emërtime të tjera Tregtare: GENTIAN HORJETI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 27.01.2000
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, 5 MAJI ISH NPK

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 12.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 627 201,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 246 741,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 795 648,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 581 630,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:19 203 268,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 13 321 865,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015

Punuar Nga : A.Lala