Skip to content

AMADEUS TRAWELL AND TOURS 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-15 06:56:45
JSON

NIPT: K31528061N
Administrator: Enkela Sollaku
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e transportit ajror, detar, tokesor, agjensi per shitjen e biletave ajrore dhe te shoqerive ajrore, detare, tokesore, ne fushen e turizmit. Agjent i transferimit te parave me dhe per llogari te subjektit financiar jo banke, zyre kembimi valutor.
Emërtime të tjera Tregtare: AMADEUS TRAWELL AND TOURS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06/06/2001
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 500 000,00
Numri i pjesëve: 2 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.6 - Operator turistik
VIII.5 - Agjenci udhëtimi
XX - Licencë “Për zyrë të këmbimeve valutore”
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga Muhamet Gjollesha, Qendra Tregtare ‘’Tirana Ring Center’’, Kati 2, Dyqani (AMADEUS).

Adresa:
Kruje, Nikel, Rinas, Agjensia "Amadeus", zyre ne terminalin e ri, jashte aeroportit "Nene Tereza"

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 16.11.2021
Statuti fillestar dhe dokumenta te ndryshem
Statuti i Shoqerise
Vendimi i ortakut te vetëm te shoqërisë date 03.03.2010
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 15.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 2 313 226,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -331 797,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 5 008 561,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 468 487,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 804 869,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 42 261,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 869 932,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 981 482,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 006 175,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:70 596 455,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:28 100 566,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:163 343 747,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:126 468 943,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:69 227 933,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 267 234,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 708 097,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 463 218,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 3 682 800,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : L.Kanani/ A.Baja