Skip to content

KUMRIA 1
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-05-28 14:52:52
JSON

NIPT: K32712210C
Administrator: Ibrahim Kumrija
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimi dhe mbrojtja e jetës dhe shëndetit të personave fizik shtetas shqiptare dhe të huaj. Ruajtja dhe sigurimi fizik i objekteve publike dhe private Sh. P. S. F. Projektim, instalim, mirëmbajtje dhe monitorim sistemit të sigurisë ( alarmit dhe kamerave të vëzhgimit), nëpërmjet qendrës operative të kontrollit.
Emërtime të tjera Tregtare: KUMRIA 1
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.09.2001
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 21 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjia 11 Nentori. Rruga Shefqet Daiu, banese private nr. 21

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 28.05.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Vendimi i asamblese se ortakeve per miratimin e akt-ekspertizes per shtimin e kapitalit 25.04.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 30 610 977,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 27 725 878,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 26 889 297,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 41 261 340,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 27 952 510,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 15 219 157,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 690 572,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 491 211,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 927 172,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:85 717 890,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:80 075 176,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:72 641 855,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:107 295 911,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:94 158 210,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:61 418 094,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 39 072 731,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 35 530 363,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala