Skip to content

AJLA - SA ( ish "AJLA.SA. IMP-EXP")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-01 12:53:58
JSON

NIPT: K36526216H
Administrator: Kujtim Sako
Objekti i Veprimtarisë: Import-Export te prodhimeve dhe mallrave industrial, ushqimore, bujqesore dhe blegtoral e nenprodukteve te tyre, pajisje elektrike dhe elektronike, tekstile, galanteri, prodhime kimike dhe detergjente, material ndertimi dhe vetrata, pije alkoolike dhe freskuese, automjete dhe pjese kembimi, transport mallrash , udhetaresh, karburante, restorante, bar-bufe, sherbime publike, punishete artizanati, riparime. Shtypshkrime, fotokopje, printime, publikime, faqosje dhe lidhje librash, flet palosje dhe guida turistike. Import-eksport mallra te ndryshme, pajisje elektronike, reklama, sinjalizime, kancelari. Menaxhim dhe organizim eventesh, skena, foni, dekore te ndryshme, ndriçime skenike dhe publike, publicitete, spote televizive. Organizime mbi trashegimit kulturore, artistike, artisike, teatrale, spektakle. Brenda dhe jasht vendit etj.Kurse te formimit profesional per skenografi, kercim, regjizure, aktrim, kuzhine, muzike, parukeri-estetike, picture. Tonera printeri dhe fotokopjeje origjinale dhe kompatibel, kurse hoteleri-turizim, kurse te gjuheve te huaja, kurse kompjuteri, IT dhe programeve te ndryshme te kontabilitetit, kinema, teatro, teatro kukullash, prodhime filmash dhe producent filmash. Menaxhim i filmave shqiptar dhe te huaj, dokumentar dhe filma vizatimor per femije. Shfaqje teatri, spektakle muzikor, koreografi, teatro kukullash, koncerte recital te aktoreve te shquar te skenes dhe ekranit, kengetar instrumentiste, kercimtare te shquar Brenda dhe jashte Shqiperise etj.
Emërtime të tjera Tregtare: AJLA - SA, ART PLUS AKADEMI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29.09.1997
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X.2.B - Formim profesional
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Bulevardi Ismail Qemali, Lagjja 29 Nëntori, Ap.455, kati i pare

Adresa:
Vlore, Lagjja Rilindja, Rruga” Misto Mele”, Ndertesa Nr 15, Hyrja 1, Apartamenti nr.1048, Vlore, Kodi postal nr.9401
Vlore, Rruga” Hektor Shyti”, Lagjja Pavaresia, Pallati i Kultures Laberia, Salla e Qendres Kulturore te Femijeve B.Tushi, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.10.2021
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyrat Financiare viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 359 768,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 523 693,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 546 927,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 337 499,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 553 827,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 305 757,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 824 246,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 902 943,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 2 007 960,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 119 106,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 1 085 668,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 750 608,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:7 360 009,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:9 994 647,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:8 022 531,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:3 885 249,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:7 300 627,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 632 752,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 4 839 544,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 6 408 230,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 9 923 148,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 5 271 714,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 5 532 608,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 4 773 283,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani