Skip to content

ELVIRA KURI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-12-29 09:11:09
JSON

NIPT: K41524049V
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Per hartimin e projekteve konstruktiv te objekteve te ndryshme ndertimore. Hartimi i projekteve te instalimeve elektrike, telefoni dhe kompjuterike. Projektim dhe montim te antenave te transmetimit. Vleresim material dhe demtim te objekteve ndertimore dhe elektrike. Mbikqyrje dhe kolaudim te punimeve ne ndertim, hidraulike dhe elektrike, ujesjellesa, gazsjellesa, rruge, autostrada, ura, mbikalime, linja tramvaj, hekurudhe, metro etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ELVIRA KURI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.03.2014
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rr. ANDON ZAKO ÇAJUPI”, Nd.18, H.13, Ap.10, NJËSIA ADMINISTRATIVE Nr. 5, 1019 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 24.12.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 226 144,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 583 380,00
Punuar Nga : A.Lala