Skip to content

RAMA - GRAF (ish " Rama")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-19 13:29:54
JSON

NIPT: K42701205E
Administrator: Loreta Jolldashi
Objekti i Veprimtarisë: Shtepi Botuese, Shtypshkronje , shitblerje leter dhe materiale kancelarie. Sherbim Printimi. Sherbim operatori. Shtypshkrime me karakteri sekret me lement sigurie. Botimi i veprave te ndryshme ne vecanti botimin e librave dhe materialeve shkollore dhe universitare, veprave letrare, veprave te ndryshme artistike, etj. Aktiviteti i shoqerise nuk te kufizohet vetem me zerat e lart permendur, por do te perfhsije cdo veprim qe do te lidhet me pergatitjen e botimit, reklamen dhe shperndarjen e veprave te botuara qofshin ato libra, revista, gazeta apo te tjera te cfardo lloj forme te mundshme.
Emërtime të tjera Tregtare: RAMA - GRAF
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.03.1996
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 20 600 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Anëtarë Bordi: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja Kongresi Elbasanit, rruga" Dhimiter Xhuvani", zona kadastrale nr.8521, pasuria nr.4/70, kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.10.2021
Statuti i Shoqerise
Dokument per ndryshimin e zoteruesit ne datat 22.02.2005 dhe 30.12.2005
Vendimi i ortakut te vetem date 04.09.2010
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 699 487,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 697 695,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 715 272,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 876 122,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 841 519,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 214 741,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 501 298,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 576 463,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 876 554,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 1 882 582,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 1 693 378,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:12 732 953,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:21 406 694,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:15 254 718,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:16 777 425,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:14 763 407,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 376 834,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 15 996 823,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 17 070 746,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 16 971 908,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 23 478 868,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 15 964 711,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani