Skip to content

TV SOT 7
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-21 10:16:12
JSON

NIPT: K43924704L
Administrator: Bajram Fezollari
Objekti i Veprimtarisë: Media vizive nepermjet stacionit TV lokal, spektakle, publicitet dhe cdo operacion tjeter viziv, tregtar i lejueshem nga legjislacioni ne fuqi, qe lidhet drejtperdrejt ose terthorazi me objektin e shoqerise dhe importimin e teknikave dhe teknologjive te sherbimit te mediave.
Emërtime të tjera Tregtare: TV-SOT 7
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30/08/2000
Rrethi: Pogradec
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 25 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pogradec, Lagjja nr 5, rruga Unaze

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 03.08.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 21.08.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet Shpjeguese te PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet Shpjeguese te PF 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: -5 286 712,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -6 093 065,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -6 115 229,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -4 271 591,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -228 830,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 61 956,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -3 151 018,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 179 117,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -974 323,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:1 869 101,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 382 389,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 202 696,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:2 493 371,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:4 865 205,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:5 943 962,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 646 058,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 703 024,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 378 600,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli