Skip to content

Avni Hysa
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-10 14:02:01
JSON

NIPT: K52618202R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim hidrosanitare. Kompletimin me instalime për sisteme hidrosanitare, kuzhina, lavanderi, kaldaja. Tregtimin e pllakave për shtrim dhe mobilje për banjo (set sanitare, mishelatore). Tregtimin e tubove dhe rakorderive plastike dhe xingato. Pompa uji dhe elektromotorra. Punime hidraulike, punime elektrike, impjante elektrike, citofoni, sisteme alarmi dhe vëzhgimi. Instalimin e sistemeve vaditëse, linjave ujësjellës-kanalizime, shitje matësa uji, tubo dhe rakorderi. Punime dhe tregtim gipsi dhe bojrash. Tregtimin e pajisjeve mbrojtës nga zjarri, pajisjeve elektronike dhe pajisjeve matëse. Pajisje hidrosanitare, shitje kondicionerësh, aspiratorësh, kaldaja, pajisje elektrike, ndriçues të ndryshëm, tela, kabuj, pasjisje elektrike, ngrohësa dhe radiator. Soba zjarri dhe gatimi, panele diellore. Pjesë këmbimi, kancelari, detergjentë.
Emërtime të tjera Tregtare: Avni Hysa
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 17/02/2005
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Belsh

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 10.02.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala