Skip to content

KEJSI - 05
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-07-21 08:03:58
JSON

NIPT: K61715024W
Administrator: Dëshire Mena
Objekti i Veprimtarisë: Instalim i linjave dhe kabinave elektrike të TU, linja për telefoni, citofoni, sisteme alarmi, rrjetë informatike, etj. Rrjetë të ndriçimit rrugor, linja të tensionit të lartë dhe të ulët. Import-eksport me shumicë e pakicë të të gjithë artikujve. Tregtim me pakicë të karburanteve, lubrifikanteve, etj. Projektime dhe studime urbanistike: projektime e ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësore: studime ambjentalistë dhe vleresim të ndikimit në Mjedis: projektime interieresh: projektime të inxhinierise elektrike, si dhe konsulenca për temat e mësiperme. Mbikqyrje dhe kolaudim të punimeve të zbatimit në ndertim, konsulencë teknike për punime apo projektë të ndryshme në ndërtim, shërbime oponence për punime apo projekte të ndryshme në ndërtim etj.
Emërtime të tjera Tregtare: KEJSI -05
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.06.2005
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Zef Jubani,Pallati7, Apartamenti 3

Faqja Web:
http://kejsi05.com/al/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 21.07.2021
Akt themelimi
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 4 092 718,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 6 643 643,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 643 982,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 11 362 692,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 934 461,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 9 447 804,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 024 118,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 756 653,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:15 698 682,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:20 523 423,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:11 965 311,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:20 514 743,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:17 560 575,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 19 129 019,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 4 249 125,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 3 932 961,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala