Skip to content

INFRA - PLAN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-16 13:32:13
JSON

NIPT: K62225011F
Administrator: Sokol Kikino, Elona Miço
Objekti i Veprimtarisë: Studime, projektime, supervizion, konsulencë për të gjitha llojet e infrastrukturës, ndërtime civile, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: INFRA - PLAN
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.03.2006
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: 1 Mashkull/1 Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
III.7.B - Shpues profesionist për ujë
III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Brigada VIII" , Nd.23, H.16, Ap.49, Njësia Administrative Nr.5, 1019, Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ektrakt historik i regjistrit tregtar 16.11.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Kontrate dhurimi kuotash 12.11.2013
Kontrate dhurimi kuotash 31.03.2014
Kontrate dhurimi kuotash 06.11.2014
Kontrate dhurimi kuotash 14.04.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2011
Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 40 494 356,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 37 799 192,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 28 736 503,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 042,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 612,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 598 583,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 482 004,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 14 987 197,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 13 036 502,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -4 452 896,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:73 273 257,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:69 621 800,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:50 156 143,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:5 536 288,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 559 960,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 11 863 524,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 14 153 205,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 32 123 167,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 28 272 585,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 7 889 685,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala