Skip to content

K.M. KONSTRUKSION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-06-11 11:04:32
JSON

NIPT: K66725002G
Administrator: Mark Kushi
Objekti i Veprimtarisë: Te gjitha llojet e projektimeve dhe punimeve te ndertimit. Ndertime civile,industriale,turistike,rrugore, vepra arti. Punime restaurimi.Perpunim druri,gjelberim,pastrime urbane, terrene sportive,import-export,tregtim me shumice dhe pakice i materialeve te ndertimit,duke perfshire,por pa u kufizuar,ne materiale ndertimi matalike dhe jo metalike te cdo lloji,materiale h/sanitare,elektrike,prodhime betonesh,si dhe cdo material i nevojshem dhe i domosdoshem ne fushen e ndertimit pa limit.Tregtim shumice, pakice per artikuj te ndryshem.
Emërtime të tjera Tregtare: K.M. KONSTRUKSION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.02.2006
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Shkoder, SH 5559 D, Kamion Mercedes Benz portokalli
Shkoder, AA 811 FN, Mercedes Benz blu
Shkoder, SH 2708 E, Kamion Mercedes Benz jeshil
Shkoder, SH 8605 E, Renault, ngjyre bardh+blu
Shkoder, SH 3984 E, APV Takraf i verdhe
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër, FRANC NOBÇAJ

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 11.06.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 994 715,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 972 470,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 399 130,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 997 737,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 724 837,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 480 951,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 411 677,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:36 210 219,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:25 378 708,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:36 416 147,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:14 456 173,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:23 936 234,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 32 867 692,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 31 971 632,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala