Skip to content

HAMET ILJAZI 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-13 09:36:07
JSON

NIPT: K67516029E
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim te pjeseve te nderimit te te gjitha llojeve, tregtim e vendosje te gomave, sherbime te riparimit dhe sherbime te ndryshme mekanike, per te gjitha llojet e automjeteve.
Emërtime të tjera Tregtare: HAMET ILJAZI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 21/03/2006
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce, Qender - Erseke TAC QENDER Ne te djathte te Rruga Erseke Leskovik, km i pare, ndertese private nje kateshe, zona kadastrale 3558, numri i pasurise 5/20.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 13.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala