Skip to content

PHILIP MORRIS ALBANIA SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-10-10 13:33:07
JSON

NIPT: K71405001S
Administrator: Lorent Gordi, Bledar Beta
Objekti i Veprimtarisë: Blerja, shitja, importi dhe eksporti i produkteve të duhanit dhe mallrave te tjera te konsumit, duke perfshire pajisjet elektrike, dhe mjetet dhe materialet e marketingut dhe te tregtimit; Ofrimi i sherbimeve ndihmese ndaj klientit, duke perfshire, por pa u kufizuar, ne riparimin dhe zëvendësimin e pajisjeve elektrike. Aktivitete te marketingut, reklamimit dhe shitjes. Perpunim te dhenash. Krijim dhe administrim i bazes se te dhenave. Kerkim tregu dhe ekzaminim i opinionit publik. Aktivitete paketimi. Edukim dhe trajnime te personave madhore.
Emërtime të tjera Tregtare: PHILIP MORRIS ALBANIA SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/09/2006
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Zvicer
Kapitali Themeltar(Lekë): 29 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Philip Morris Switzerland Sarl (Ish Philip Morris SA), nje shoqeri e krijuar dhe e organizuar ne baze te legjislacionit zviceran, me zyre te regjistruar ne Route de Chavannes 37, 1007 Lozane, Zvicer (Sipas vendimit te ortakut te vetem te “Philip Morris Albania” shpk, date 11.12.2009)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 10.09.2021, terhequr nga QKB date 10.10.2023, pronaret perfitues nuk jane identifikuar.
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Bashkiake Nr. 7, Rruga Murat Toptani, Pallati Qendra e Biznesit Eurocol Nr. 1, Zyra Nr. K10, 1000

Adresa:
Tirane, Qendra Tregtare "Toptani Shopping Center", kati përdhe, rruga Abdi Toptani
Tirane Kashar Qendra Tregtare Univers (QTU), Autostrada Tirane - Durres, km i 6-te
Tirane, Farke, LUNDER Tirana East Gate (TEG), Rruga nacionale Tirane - Elbasan, Lunder
Tirane Kamez, Rruga Gryka e Kacaniku, Godina e Parkut Logjistik, Autostrada Tirane-Durres, Km. 5, Prapa fabrikes se Coca-Cola

Faqja Web:
http://www.pmintl.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 10.10.2023
Akti i themelimit dhe statuti
Ekstrakt historik i regjistrit te pronareve perfitues date 10.10.2023
Vendimi i administratorit per ndryshimin e emrit te ortakut date 19.06.2021
Vendimi i ortakut te vetem per transferimin e kuotave date 11.12.2009
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2010
Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Shenimet shpjeguese te PF 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 190 603 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 243 418 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 129 912 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 197 211 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 362 633 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 189 257 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 87 041 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 29 359 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 191 614 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 64 933 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 253 095 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 1 424 367,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 208 836 680,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 192 238 492,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:13 584 176 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:11 324 837 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:10 145 773 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:10 756 335 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:10 659 943 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:10 561 723 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:9 966 552 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:9 193 044 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 9 697 743 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 9 195 050 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 8 785 864 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 7 510 272 312,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 8 981 925 690,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 5 949 580 685,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala