Skip to content

A.I.A
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K71910001M
Administrator: Ardian Lloshi
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim i veprave industriale e civile dhe shitblerja e tyre, etj. Import eksport dhe tregtim me shumice e pakice te artikujve industriale e ushqimore te te gjitha llojeve si dhe transport mallrash e pasagjeresh.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.02.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 32 100 000,00
Numri i pjesëve: 32 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, njesia Bashkiake nr.7, rruga Shefqet Musaraj, pallati 52, ap.29, kati 7,

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 46 333 865,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 030 166,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 20 226 408,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 6 717 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 442 742,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:129 928 541,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:23 123 241,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 90 901 608,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016