Skip to content

M.C.CATERING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-03-08 14:31:43
JSON

NIPT: K72218022J
Administrator: Gentjan Prençi
Objekti i Veprimtarisë: Organizim ambientesh per dite te rendesishme ne te gjithe komponentet perberes.Tregtim artikuj ushqimore,shitblerje bulmeti,thertore dhe dyqan mishi.Prodhim dhe tregtim te konfeksioneve, hidraulike,elektrike,artikuj te brumit, bulmetrave,mobilerise,hotelerise me shumice e pakice.Prodhim dhe tregtim i lendes djegese(gaz i lenget per ngrohje dhe gatim, solar)me pakice,etj.
Emërtime të tjera Tregtare: M.C.CATERING
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.10.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 931 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Automjet me targë TR 201 KA
Tirane, Automjet me targë AA 558 OZ
Tirane, Automjet me targë AA 394 RE
Tirane, AA 196 TB
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr. 2, Rruga "Budi", Pallati shoqerise "Rogerd", Njesia Nr. 33

Adresa:
Tirane Kamez, Rruga Co-Plan, Lagjja Nr.1, Banesa Nr.1, Kati nr.3
Tirane, Kamez, Rruga Co-Plan, Lagjja Nr.1, Banesa Nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 08.03.2021
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi kuotash 20.01.2012
Kontrate shitje kuotash 07.11.2008
Vendim per zmadhim kapitali 27.06.2013
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 17 855 345,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 11 602 711,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 5 087 829,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 7 480 274,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 626 254,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 026 662,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 228 081,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 576 097,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:119 211 063,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:121 912 565,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:69 495 028,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:115 887 385,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:167 086 039,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 120 472 706,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 176 455 922,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 131 052 188,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala